Over ons


Bouwen is het realiseren van ideeën. De beste bouwer is dan ook degene die deze ideeën het best begrijpt, vandaar dat Winters bouwtechniek alle tijd neemt om persoonlijk met u de ideeën en mogelijkheden te bespreken.
[one_half]

Wie zijn we?

Na het bouwen van meerdere huizen, bedrijfshallen en panden in eigen tijd en voor eigen gebruik was het in 2012 tijd voor vader en zoon om een bedrijf te starten; Winters bouwtechniek. Met een ingenieur bouwkunde, bedrijfskunde & bouwmanagement en een ervaren uitvoerder die zijn leven begonnen is als timmerman en metselaar en zich heeft opgewerkt tot het uitvoeren en leiden van  de grootste projecten in Nederland is dit de perfecte basis om te starten.
[/one_half][one_half]

Manier van werken?

Winters bouwtechniek is een jong bouwbedrijf en wordt omringd door een ruime kring van vakmensen en specialisten. Hierdoor behouden wij de flexibiliteit om ons volledig aan te passen en te specialiseren op uw project. Of u nou vakmensen nodig heeft, advies, begeleiding, een extra persoon voor uw project of dit alles te samen. Winters bouwtechniek staat voor u klaar. Neem gerust vrijblijvend contact op.

[/one_half]

Bij Winters bouwtechniek hebben we een aantal basis punten waarvoor we staan. Deze punten staan bij ons hoog in het vaandel, en zullen dan ook de speerpunten van uw project zijn.[one_fourth]

De kosten laag

Door de algemene kosten laag te houden zijn er voor u als klant geen onverklaarbare kosten.[/one_fourth][one_fourth]

Duidelijkheid

Eerlijk en duidelijk van begin tot eind.[/one_fourth][one_fourth]

Kwaliteit

U bouwt maar één keer, dan moet alles aan de hoogste eisen voldoen.[/one_fourth][one_fourth]

Bouwen moet leuk zijn

Iets bouwen moet een leuke ervaring zijn in uw leven, geen juridische rompslomp en vervelende (financiële) verassingen achteraf.[/one_fourth]

 

Spreekt dit u aan? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *